evo jedne brzinske akcije, ostatak od ranijih nabavki i prodaja , čistim magacin ...
ko se prvi javi aparat je njegov, zato ako vas nešto zanima...
Skupi
Najava
Skupi
Još nema oglasa.
Rezultati pretrage
Skupi
70 rezultata u 0.0761 sekundi.
Ključna reč
Članova
Oznake
-
nova AKCIJAAA
-
metal detektor XP DEUS II
metal detektor XP DEUS II
kod ovog detektora moguce je po zelji ili potrebi da izaberete konfiguraciju koja vama najvise odgovara
...
-
- "VLF- Very Low Frequency ili frekvencije u dijapazonu od 5-30 Khz"
u stvari od 3 do 30, ali to nema veze jer neki detektori idu i dalje...
-
skracenice tj barem one koje sam prepoznao a koje si ispisao pripadaju vlf aparatima FMF , X35(XP), BBS , VFLEX,MULTI-IQ(minelab) ....
ZVT je kod...
- 1 lajk
Ostavite komentar:
-
pa pitao sam zato sto se za te pulsne aparate obicno odlucuju ili oni koji vec imaju neki vlf pa im ovaj treba kao da radi dublje ili (najcesce) oni koji...
- 1 lajk
Ostavite komentar:
-
-
Odg: Pocetnik na terenu ...
i manja i veca sonda ce hvatati predmete i mnogo dublje od 20cm , naravno sve u zavisnosti od velicine predmeta....
Ostavite komentar:
-
realnost je surova samo za one koji veruju u budalaštine, neko se povrati u realnost na laksi neko na tezi...
Ostavite komentar:
-
at pro standardno ide sa 11" sondom , atgold ide sa 5x8”,
radio sam sa oba aparata i sa obe sonde...
Ostavite komentar:
-
nema tu neke filozofije, ako postoje lazni signali onda je neka greska u stelovanju .
gb ako nije dobro...
Ostavite komentar:
-
Odg: znak
"изображение на колобър със знака iyi от тракийско светилище раюв камък в еленския балкан."...
Ostavite komentar:
-
Odg: Sraf za sondu
vidim ja da ce ti brzo da se vratis na metalne srafove
Ostavite komentar:
-
nije to nista cudno, tj desava se ...najverovatnije je da si naleteo ili na neki premali predmet koji si iskopao...
Ostavite komentar:
-
Odg: Sraf za sondu
samo nemoj da pretezes da ne puknu usice na sondi, to je onda ozbilljiije da se resi ...
Ostavite komentar:

Ostavite komentar: