З А Н И М Љ И В О С Т И
БИБЛИЈА САДРЖИ ДОКАЗ О ВАНЗЕМАЉЦИМА


Дуги низ година многи људи покушавају доказати да ванземаљци постоје и да нас посећују. По овој теорији доказ да су нас некада посећивали ванземаљци нам се налази пред очима више хиљада година, ако верујемо у истинитост Библије. Полазна ставка је цитат из Старог Завета (Даничић), Прва књига Мојсијева, глава шеста :
"А кад се људи почеше множити на земљи, и кћери им се народише, Видећи синови Божји кћери човечије како су лепе узимаше их за жене које хтеше. А беше тада дивова на земљи; а и после, кад се синови Божји састајаху са ћерима човечијим, па им оне рађаху синове; то беху силни људи, од старине на гласу."
Овде се спомињу синови Божји о којима уопште нема ни речи при опису стварања света и људи, највероватније зато што Створитељ није сматрао потребним својим поданицима објаснити порекло и смисао боравка тих синова међу људима, па ти детаљи нису ни описани, а аутор тог дела текста се није бавио претпоставкама. Занимљиво је да се ни касније током описа општег потопа више не спомињу ни синови Божји, а ни дивови, па се можемо запитати шта је све и зашто потопом уништено !?
Један од могућих закључака је да су то били ванземаљци који су неко време боравили на нашој планети, а њихов утицај на развој човечанства је изричито наглашен у цитираном делу и то се по данашњој научној терминологији зове генетски инжињеринг. Право питање је, да ли су приликом потопа уништени и фосилни остаци онога што многи научници зову "карика која недостаје" !? Осим тога, у Библији има доста описаних чудеса која се већ и уз помоћ данашњег развоја науке могу описати сасвим једноставно и логично, а и ванземаљци који су могли посећивати Земљу су имали још напреднију технологију. Ми смо нпр. тек недавно уз велике трошкове некако послали људе само до Месеца.