Najava

Skupi
Još nema oglasa.

Korisne knjige za preuzimanje

Skupi
X
 
  • Filter
  • Vreme
  • Prikaži
Očistiti sve
Nove poruke

  • Korisne knjige za preuzimanje

    Poštovani korisnici foruma.

    Na zahteve mnogih pojedinaca smo u mnogim slučajevima uspevali da pronađemo literaturu iz domena Vaših interesovanja i omogućili Vam da dođete do njih na najlakši i najbrži način u edukativnom smislu. Na žalost mnogim Vaših zahtevima nismo mogli izaći u susret.

    Ovom prilikom smo za Vas pronašli jednu zanimljivu knjigu koja govori o mnogim pretpostavkama kao i o autentičnim nalazima i potvrdama mnogih sakralnih objekata (crkava i manastira pre svega) koja su: što pronađena, što se baziralo i bazira na tek usmenim predacima o nekadašnjem postojanju takvih objekata na području Podunavlja i Braničevskog okruga.
    Ovu literaturu Vam predstavljamo prvo i pre svega kako ne bi skrnavili, oštetili ili bilo šta drugo radili na spomenutim lokacijama, za koje se zna ili postoji indicija za njima. Čuvajmo tragove naše civilizacije za neka druga bolja vremena našim pokolenjima, jer su ovo nemerljivi dokazi naše kulture i našeg postojanja na ovim prostorima koje nam niko ne može uzeti osim ako ih mi sami ne budemo uništavali.

    U knizi koju možete preuzeti u našoj sekciji preuzimanja , se nalazi spomenuta knjiga Dejana M. Radovanovića u kojoj su sažeta mesta sa područja :

    Velike Plane, Velikog Gradišta, Golubca, Žabara, Žagubice, Kučeva, Malog Crnića, Petrovca, Požarevca, Smedereva i Smederevske Palanke

    http://www.zakopanoblago.com/forum/d...hp?do=cat&id=1

    Ovime smo izašli u susret jednom našem članu foruma. Nadamo se da je priložena literatura zadovoljava njegovu znatiželju i daje odgovore na njegova pitanja i interesovanja.
    Čoveku su potrebni i prijatelji i neprijatelji da bi ga ranili: jedni da ga kleveću drugi da mu to jave

  • #2
    Odg: Korisne knjige za preuzimanje

    Ako neko ima nesto na ovu temu a vezano za Rasinsi,Raski,Toplicki,Sumadiski i Moravicki region neka postavi ako zeli.

    Komentar

    Radim...
    X