СКРИВЕНЕ ПОДЗЕМНЕ БАЗЕ ПРЕДСТАВЉАЈУ КОМАНДНИ ЦЕНТАР НОВОГ СВЕТСКОГ ПОРЕТКА?

Greg Szimanski
Један бивши канадски војни официр под лажним именом „Тимоти“ је октобра 2006 јавно открио шокантне информације које је скупио док је радио у једној подземној бази на подручју Colde Lake у Канади. Иако ће неки рећи да је његова прича једна чиста фантазија, други тврде да тајне о плану Новог Светског Поретка о депопулацији планете, заиста леже дубоко испод земље.
Многи причају о Новом Светском Поретку и једној светској влади, али према бившем канадском војном официру, нико не жели да поверује да се њихова истинска природа налази у мистеријама које окружују хиљаде дубоких подземних база које су разбацане широм света. Ово је његова прича:
Тимоти из Канаде прича једну невероватну причу о подземним војним базама где се уз помоћ животињских и људских жртава одвија исхрана створења која настањују ову планету још много пре појаве човека.
Он не очекује да ће му сви поверовати, и каже да ће много људи мислити да оно што он прича спада у научну фантастику. Међутим, без обзира на то, он се осећа потребу да све ово каже ризикујући и свој живот, јер Нови Светски Поредак сада улази у своју последну фазу овог невероватног плана за смањење светске популације.
„Њихов план да редукују светску популацију за 80% је био успорен, међутим, глобалисти сада убрзавају своје активности,“ рекао је Тимоти, који је одбио да открије своје право име, у једној дужој конверзацији, ове седмице, из Немачке, где он тренутно ради у ваздухопловној индустрији.
„Ја не могу да користим своје право име и тако ризикујем да ме затворе, јер бих тада прекршио Закон о чувању тајни, моје државе. Такође, да ли вам је познато да је убијено више од 3000 људи који су покушали да говоре о ономе што се збива у тим подземним базама. Кад приђете сувише близу стварним плановима Новог Светског Поретка, то у суштини подразумева смртну казну. “
Тимоти тврди да истинско срце и душа тог плана Новог Светског Поретка почива у мистериозним подземним војним базама које су разбацане у околини овог нашег света, укључујући око 30 њих у Канади, 140 у Сједињеним Државама и више од 1500 широм света.
Он је имао приступ највећим тајнама док је служио као млађи официр у Канадским Оружаним Снагама, у Одељењу за ваздухопловни инжењер, док је радио у једној од тајних дубоких подземних база код места Colde Lake у Канади.
Оно што је сазнао и што је проучавао откако је напустио армију, било је то да ова мрежа подземних база не само да пружа смештај и у себи крије не-људске животне облике, који имају невероватне моћи, него она у себи скрива и једну подземну ризницу веома напредне, над-људске технологије, која се користи за контролу свести људи, напредно војно наоружање и манипулацију климе са крајњим циљем за депопулацију ове планете.

podzemna-vojna-baza-500x344.jpg

„Већина људи, укључујући већину тзв. патриота, прилично су простодушни у смислу борбе против Новог Светског Поретка, међутим, они у суштини гледају у погрешном правцу. Они морају да открију, обелодане и упозоре људе на овом свету шта се дешава испод земљине површине „, рекао је Тимоти који прича као из рафала, кад се ради о његовим сећањима на она времена када је по први пут постао свестан феномена подземних база, тј када је истраживао мистериозне догађаје у вези са манипулацијом говеда у Алберти, Канада, 70-тих година.
„То је веома опасно и ви можете бити ликвидирани уколико покушате да откријете шта ти глобалисти раде у овој мрежи подземних тунела и постројења, међутим, ја сам престао да ћутим јер они су сада у последњој фази њиховог плана. Запамтите, АИДС је заиста произведен да смањи и десеткује људску популацију прво у неразвијеним земљама пре свега на Афричком континенту, а затим на целој планети. А оно што се сада спрема човечанству много је горе и ми требамо да учинимо све што је у нашој моћи да покушамо да зауставимо уништењење овог света, оваквог каквог га ми познајемо. “
Ова Тимотијева прича може се лако одбацити као чиста фантазија, међутим, овакве приче вам се могу на један интересантан начин завући под кожу и изазивати жмарце кад одете на спавање. Оне имају једну чудну особину да, без обзира колико невероватно или луцкасто звучале, изазову појаву неких питања у вашем уму, у смислу: „Шта ако он говори истину и шта ако ови злокобни планови и војне базе стварно постоје“
Мада нам је Тимоти, са своје неоткривене локације у Немачкој, обећао да ће нам касније открити имена бар тројице људи који могу да потврде ову његову причу, он нам је у међувремену отворио једну серију питања у овом свом шекспирском монологу покушавајући да објасни ову своју одлуку да нам открије тајне о поџемним војним базама.
„Појава вирусног грипа ме је нагнала да прекинем своје ћутање. Сигурно су многи од вас већ чули за појам Нови Светски Поредак, а није вам јасно шта он значи.

baza 1.jpg

„Од ове тачке поставићемо све у једну серију хипотеза. Ја не желим јел се плашим да прекршим закон о чувању државне тајне и да завршим у затвору. Рецимо да вам ја кобајаги откривам ултра-поверљиве информације. Молим вас да приступите свему овоме отворене свести.
„Крајем 70-тих година по први пут сам постао свестан феномена мутилације говеда, кад сам живео у месту Алберта, у Канади. Објашњења која су била понуђена у вези свега тога била су прилично необична, тако да сам приметио како се ствар заташкава и по први пут сам осетио сву срџбу и вапај фармера који су протестовали у околини Калгарија.
„То је био први пут кад сам схватио да се догађа нешто неприродно и сасвим озбиљно. Покушај заташкавања свега тога оставио је на мени један дуготрајан утисак. „Рецимо да сам тада служио као млађи официр у Канадским Оружаним Снагама, у Одељењу за ваздухопловни инжењеринг. Једна база је била у месту
Colde Lake. Припадници те базе су се често наивно чудили зашто је то била једина база где се увек морао носити црни детектор за откривање радијације.
„Можда је то било због једне Дубоке Подземне Војне Базе (ДПВБ), код које су се, на пар стотина миља северно, скоро одмах код оне равне линије која граничи Colde Lake и i Saskačevan, догађали необични ваздушни феномени.
„Шта кад би сте ви сазнали да у Канади постоји преко 30 ДПВБ, док код њеног јужног комшије постоји преко 140 ДПВБ. „Хајде да претпоставимо да су све Северноамеричке ДПВБ испод земље међусобно повезане са магнетолевитон-возовима који су снабдевени кисеоником а произведени су од стране фирме Круп, из Немачке, и да су они у стању да постигну брзину преко 2 МАХ-а, јер су ти тунели вакумизирани, како би се смањио отпор ваздуха. Одмах поред њих налази се и један поземни тунел-аутопут.

baza2.jpg

„Хајде да претпоставимо да многе од ових поџемних база у суштини представљају поџемне градове за бића која ту живе већ миленијумима. Да ли ви уопште имате храбрости да помислите на тако нешто?
„Сви они патриоти који су одлучни у томе да се супроставе Новом Светском Поретку требали би да схвате да глобалисти нису једни проблем. Можда су нас продали мислећи да ће они сами тако преживети и да неће бити поробљени као остатак човечанства.
„Шта ако ће до 2020. године, светска популација бити толико масовно редуцирана, а остатак претворен у робље и бити одвучен доле да служе као радна снага за глобалну елиту у њеним поџемним фабрикама?
„Шта ако је СДИ пројекат (“ Свемирски Штит „, прим. Прев) у ствари, један оружани систем намењен за одвраћање непожељних“ гостију „. Можда све државе већ воде један тајни глобални рат против ових странаца, након што су још касних 70-тих година схватили да су истинске намере становника ових Дубоких Поџемних база злонамерне ван сваких граница.
„Шта ако људско друштво не може да поднесе истину?
„Шта ако је још Ајзенхауер, у бази Холломан АФБ, одлучио да се ове ствари држе као тајна, како би се спречила масовна паника и избијање тоталне анархије? Довољно је само видети колику је панику направило оно у вези компјутерских чипова, крајем 2000-те године (И2К). Да ли је ово друштво од тада постало ишта храбрије? Због тога, ја опраштам Ајзенхауеру.
„Шта ако је 8 милиона људских бића буквално било пождерано од стране оних који настањују те базе, од којих се већина њих храни нашим гландуланим секретима?
„Ја не очекујем ни од кога да одмаџ поверује у овако нешто. Међутим, рецимо да сам имао приступ многим ужасним информацијама. Хајде да претпоставимо да у стварности постоје 143 елемента у перидичној табели. Можда је једини разлог што СР75Е може достићи брзину већу од 9 МАХ-а тај, што се ту користи технологија која не потиче с овог света? Можда ти „невидљиви-авиони“ (стеалт еркрафт – прим. Прев) користе специјалне оплате комбиноване са електрохемијским и електронским заштитним елементима?
Можда је то разлог зашто их никада нису користили за време кишног времена у бившој Југославији?
„Можда је та технологија за омогућавање невидљивости, већ успешно тестирана на подручју Тонапаз Ранге и С2 користи високо фреквентне хеликс-уређаје који се већ користе за нека возила најновије генерације која одбијају светлост на такав начин да чине летелицу невидљивом.

baza3.jpg

„Можда сам ја већ имао посла са технологијом кристалне структуре која не потиче са наше планете? Можда се јавност на овој планети већ одавно држи у мраку?
„Ја бих желео да ствари нису овакве какве јесу. Нико нема право никога да продаје. Можда ни ја не бих откривао све ово, кад не бих био свестан да сва ова тајновитост и развој ствари достижу своју кулминацију. Ми ћемо морати да учинимо ванљудски напоре. Нас су све време лагали, а ми смо мислили да радимо за једну свеопшту добробит.
„Ја знам да човечанство уништава ову планету, али одбијам да будем нечији роб. Зло ми је од свих тих лажи и планова Новог Светског Поретка. Можда је сила која свим тим управља управо стационирана у тим базама. Уколико имате осећај да се ваше слободе смањују, нимало не грешите.
„Након што се спроведе и последња фаза контроле наоружања становништва, све ваше слободе ће бити укинуте у периоду од 10 година. Никада не предајте своје оружје. Ја бих желео да се све ово не догађа, провео сам многе непроспаване ноћи и сада све ово не могу више да трпим. Никада им немојте поверовати да је ће Нови Светски Поредак бити добар за нас.
Пратите како се нације једна по једна руше и како Уједињене Нације преузимају контролу.
„Ја сам се још онда чудио зашто се канадска војска смањује. То није случајно. Америчка армија постаје све већа и све више једна глобална сила, у комбинацији са НАТО. Шта ми можемо да учинимо? Па добро, ја знам шта. Ја нећу сарађивати са онима који су ме продали. Борићу се за свако своје право које имам, а уживаћу иу слободи да путујем, која још увек постоји. Мада, додуше, ни она неће дуго.
„Нећу поверовати ни у шта, шта нам буде Светска Здравствена Организација диктирала. Не верујете у ово што кажем ?
„Испитајте Интернационални Аеродром у Денверу. Можда се у стварности испод њега налази једна масивна ДПВБ на 8 нивоа. Зашто је врх ограде око аеродрома окренут према унутра? Зашто једно толико необично јако обезбјеђење? Можда су они шиљци на куполама тенди у ствари велики отвори за вентилацију поџемних нивоа. Молим вас, крените од тог аеродрома. Уколико тамо не можете видети ништа бизарно, онда ми вас је стварно жао.
„Ја верујем у Бога. Он ми улива веру. Нови Завет и Књига Постанка говоре о сину Божјем. Стари Завет говори о синовима Божијим. Оба се односе на змије (Серпент, прим. Прев) и демоне. Можда су ови становници тих поџемних база оно на шта се мислило под том – ‘змијском расом’.
„Бог вас благословио.
Запамтите, ова информација и њено објављивање није без ризика. Будите мудри! “

baza4.jpg

Коментар:
Срећом да је овај наш транс толико дубок, тако да кад неким случајем и налетимо на овакве приче, ми их аутоматски прогласимо „лудоријама“, заборавимо их и наставимо даље да спавамо као да се ништа није десило.
Ова прича није нимало нова, нити је „сензационална,“ за оне који су колико толико будни и који обраћају пажњу на истинска збивања на овој планети. Међутим, не можемо тврдити да је све што је дотична особа рекла 100% тачно.
На пример, оно што се спрема „до 2029. године „- никако не би могло да звучи оптимистички, јер постоје озбиљне индикације да постоји један план за драстичну“ редукцију „популације на овој планети (енг. линк) – у току од наредних пар година.
Затим, аутор прилично оптимистички оставља могућност за неки „тајни рат који је у току“ између „ванземаљаца“ и влада неких држава, док постоје многе индиције да се овде ради само о манифестацији крајње фазе вековне ‘егзополитике’ (право значење овог појма можете сазнати из овог интервјуа са Лауром Кнајт, на Подакст-у, под темом 22; 9-11 Ултимате Трут) која се креира на „спрату“ (дензитету) изнад нашег, а овде само спроводи; и чији су главни носиоци управо владари и владе многих држава на овој планети. О неком рату између ових слуга и њихових господара, нема ни говора.
Надаље, у вези назнаке аутора да – „у оружју лежи спас,“ као „решења проблема“, чини се да се овде ради о једној класичној дезинформацији или можда само о резултату његовог несхватања објективне реалности. Чињеница је да су владе многих држава већ уложиле велике напоре да се становништво разоружа што је то више могуће (на принципу: „проблем-реакција-солуција“), међутим, питање је колико би врста оружја којом располажемо могла нешто драстично променити?!
Наравно, претпостављамо да ће усљед хијерархијског система управљања и индивидуалног менталног програмирања, полиција и војска радити у корист ових „ванземаљских“ и „поџемаљских“ сила, без обзира како да буду ‘рационализовали’ своје поступке. Морамо узети у обзир да би се ту опет махом користили људи против људи, што у нашем случају подразумева коришћење органских портала (који за боље ни не знају) против адамичног дела популације (који тренутно спавају дубоким сном).
На крају, стање свести човека могло би да одигра пресудну улогу, што значи, уколико би се људи који имају душу напокон пробудили …! Или је већ касно?!
Било како било, да ли се овде ради само о још једној једној конспиративној теорији или би ту могло бити неке истине, то је на свакоме да сам просуди.
Вал,Академедиа србија

Извор
http://www.vestinet.rs/pogledi/skriv...omandni-centar